!!!!!!!! Dette er NSRs gamle nettside !!!!!!!!

!!! Den nye nettsiden finnes på nsr.no !!!

 RSS feed

Vállje sámegiela!

Utskriftsvennlig versjon Landsmøte 2012: Påmelding og reise
Her finner du den informasjonen du trenger om påmelding og overnatting i forbindelse med NSRs landsmøte 2012.

Publisert: 04.09.2012

NSR bruker selskapet Bocamic (www.bocamic.se) til å håndtere påmelding og reise til landsmøtet 2012. Derfor må alle selv melde seg på til ekstern reiseoperatør. Lokallagene vil få tilsendt epost fra Bocamic. Følg instruksjonene i eposten for påmelding!

Påmeldingsfrist

I år er 1. oktober siste frist for å melde seg på landsmøtet!

Fullmakt og betalt medlemskontingent

Alle delegater må ha gyldig fullmakt med seg fra lokallaget sitt. Og alle i landsmøtet må ha betalt medlemskontingent for 2012. Ved spørsmål, ta kontakt med Thomas på sekretariatet!

Reise og egenandel

For de som må fly gjelder at dere vil få beskjed om hvordan bestilling av reisen skal skje så snart dere er påmeldt. Reisetilskudd gis etterskuddvis etter at lokallagene selv har ordnet reisen for sine delegater. Dette gjelder reiser med buss, tog, båt eller egen bil. 

Egenandel pr. delegat svares av lokallagene og er kr 800.

Reise med buss, båt og egen bil

Delegatene står for reiseopplegget selv i den grad det er nødvendig eller mulig, enten fram til landsmøtested eller til flyplass/togstasjon. Kjøring etter statens satser innvilges for maksimalt det antall biler som er nødvendig for å frakte antallet delegater hvert lokallag har. For de som bor slik til at fly er formålstjenlig transportmiddel er det likevel mulig å få innvilget dekning av egen bil, dette må dog avtales særskilt med sekretariatet og man kan ikke vente å få dekket statens satser for kjøring fullt ut.

Reise med fly

Nesten alle lokallag kan reise med fly til Tromsø. De åtte lokallagene som IKKE får anledning til å reise med fly er følgende: Tromsø sameforening, Senja og omegn sameforening, Ullsfjord sameforening, Kåfjord sameforening, Harstad og omegn sameforening, Hinnøy og omegn sameforening, Bjerkvik sameforening samt Kvænangen sameforening.

Det gjentas at dere får beskjed om hvordan flyreise skal bestilles så snart dere er påmeldt gjennom påmeldingsskjema.

Overnatting

Landsmøtet skal holdes på Sydspissen hotell (se www.sydspissenhotell.no). Ingen skal ta kontakt med hotellet direkte, all korrespondanse med hotellet besørges av Bocamic.

Annet

Ved ankomst flyplassen i Tromsø kan man enten ta lokalbuss rundt sydspissen av Tromsøya og hoppe av rett utenfor hotellet, eller samkjøre med taxi dersom det er minst tre passasjerer i bilen! Passasjerer alene i taxi vil IKKE få refundert utgifter til taxi. Info om lokalbuss fås ved påmelding.

VIKTIG!

Det er ikke mulig å bestille reise før lokallagene har meldt inn delegatnavnene til sekretariatet. Det bes derfor om at lokallaget fyller ut fullmaktsskjema og returnerer dette til nsr@nsr.no eller NSR, Pb. 173, 9521 Guovdageaidnu snarest mulig! En telefonsamtale for å melde inn navn midlertidig vil også bli godt mottatt.

Og igjen, husk at påmeldingsfristen 1. oktober!

Kommenter denne artikkelen    Tips en venn  Gå tilbake
NSR i media
Flertallet imot at Sametinget tar over reindriftsforvaltningen
Same eller ikke - hvem bestemmer?
Dyr i drift eller dyrebar?
– Reinspikka rasisme
– Ikke norske flaggets dag

 

Sist kommenterte artikler

20 års kamp for samiske stedsnavn i Skånland kommune
  • SAMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NSRs historie
  • Bokep Online Fardad
  • På tide å oppdatere?
Samisk hus i Oslo jubilerer
  • Grafikken
  • Jubileumsgrafikk
  • Misbruk av sameflagget

 

Norgga Sámiid Riikkasearvi
Norske Samers Riksforbund

Postboks 173 - 9521 KAUTOKEINO
Tlf.: +47 78 48 69 55 * Fax: +47 78 48 69 88 *
nsr(a)nsr.no
Mobil: +47 988 50 273 - Org.nr: 971 481 463

 

Layout: Heaika N. SKum
Webløsning:
Interkodex A/S