!!!!!!!! Dette er NSRs gamle nettside !!!!!!!!

!!! Den nye nettsiden finnes på nsr.no !!!

 RSS feed

Vállje sámegiela!

Utskriftsvennlig versjon Aili velgernes favoritt!
Aili Keskitalo (NSR) er fornøyd med meningsmålingen som viser at et stort flretall av velgerne ønsker henne som sametingspresident, men minner samtidig om at ingenting er avgjort før valget!
I følge en fersk meningsmåling utført av Opinion for NRK Sámi Radio ønsker et stort flertall av sametingsvelgerne Aili Keskitalo (NSR) som president. Med disse resultatene i ryggen, finpusser nå organisasjonen på valgkampplanene sine.

Publisert: 19.12.2008

På spørsmål om hvem velgerne helst vil ha som sametingspresident, svarte hele 29 % at de vil ha Aili Keskitalo (NSR) som sametingspresident. Dette er dobbelt så bred støtte som det den sittende sametingspresident Egil Olli får. I følge meningsmålingen vil bare 16 % av velgerne ha ham som sametingspresident.

NSR har stort potensial

– For meg personlig er disse tallene svært oppmuntrende, og dermed også for hele organisasjonen. Det viser at vi har et ganske stort potensial ute blant velgerne, som vi ennå ikke har fått full uttelling for, sier Aili.

Må jobbe knallhardt fremover

Hun er samtidig ydmyk og forsikrer om at både hun og resten av NSR nå vil jobbe knallhardt frem mot valget for å vise velgerne at NSR er de beste til å styre Sametinget. – I politikken får man ingenting gratis, så vi må bevise overfor de som har valgt oss inn at vi er verdt deres stemme.

Finpusser valgkamp-planene

NSR har for lengst rettet fokuset sitt mot den kommende valgkampen, og mye er allerede klart. Det nye landsstyret var samlet til sitt første møte i Oslo 13.-14. desember, og der var valgkampen den viktigste saken på sakslisten. Endelig utkast til valgprogram skal være klart i januar.Kommenter denne artikkelen    Tips en venn  Gå tilbake
NSR i media
Flertallet imot at Sametinget tar over reindriftsforvaltningen
Same eller ikke - hvem bestemmer?
Dyr i drift eller dyrebar?
– Reinspikka rasisme
– Ikke norske flaggets dag

 

Sist kommenterte artikler

20 års kamp for samiske stedsnavn i Skånland kommune
  • SAMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NSRs historie
  • Bokep Online Fardad
  • På tide å oppdatere?
Samisk hus i Oslo jubilerer
  • Grafikken
  • Jubileumsgrafikk
  • Misbruk av sameflagget

 

Norgga Sámiid Riikkasearvi
Norske Samers Riksforbund

Postboks 173 - 9521 KAUTOKEINO
Tlf.: +47 78 48 69 55 * Fax: +47 78 48 69 88 *
nsr(a)nsr.no
Mobil: +47 988 50 273 - Org.nr: 971 481 463

 

Layout: Heaika N. SKum
Webløsning:
Interkodex A/S