!!!!!!!! Dette er NSRs gamle nettside !!!!!!!!

!!! Den nye nettsiden finnes på nsr.no !!!

 RSS feed

Vállje sámegiela!

Utskriftsvennlig versjon Porsanger sameforening på nett
www.porsanggusamiidsearvi.no
Porsanger sameforening har fått laget seg en innholdsrik hjemmeside og ønsker velkommen med informasjon om både eldre tiders forhold og dagsaktuelle saker i sin egen region.

Publisert: 20.03.2012

Leder i Porsanger sameforening, May-Ann Aikio, er veldig fornøyd med sidene. – På vegne av foreningen vil jeg ønske gamle og nye medlemmer velkommen til å treffe foreningen på nett. Vi synes sidene både har et utseende og innhold som skulle tilfredsstille informasjonshungrige nettsurfere, sier hun. 
– Vi har også fått opprettet en egen facebook-side for Porsanger sameforening og planen er å bruke sidene til å informere om aktuelle saker, verve medlemmer og styrke det sosiale fellesskapet innad i foreningen, forteller May-Ann Aikio. – Sidene gjør også Porsanger sameforening mindre avhengig av media for å nå ut med sitt syn i viktige samfunnsspørsmål. Målet er at hjemmesiden etter hvert blir utvidet til å ta opp flere temaer, og den vil også bli oversatt til samisk.
www.porsanggusamiidsearvi.no finnes foreløpig en introduksjonside, og det er det laget en egen aktuelt-side som tar opp viktigste nytt fra foreningen. Akkurat nå er det spørsmålet med skolenedleggelser i Porsanger som omtales der. Ellers finnes temasider om sjøsamer, de planlagte kraftlinjene gjennom kommunen og foreningens historie. Det er selvsagt også mulig å tegne medlemsskap via sidene, og å kontakte foreningens styre.
– Vi minner også om foreningens årsmøte som holdes onsdag 28. mars fra kl. 18 i språk- og kultursenteret i Lakselv. Årsmøtetema vil være bevaring av grendeskolene i kommunen, og vi regner med godt oppmøte og stort engasjement i denne viktige saken, avslutter leder for Porsanger sameforening, May-Ann Aikio.
Kommenter denne artikkelen    Tips en venn  Gå tilbake
NSR i media
Flertallet imot at Sametinget tar over reindriftsforvaltningen
Same eller ikke - hvem bestemmer?
Dyr i drift eller dyrebar?
– Reinspikka rasisme
– Ikke norske flaggets dag

 

Sist kommenterte artikler

20 års kamp for samiske stedsnavn i Skånland kommune
  • SAMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NSRs historie
  • Bokep Online Fardad
  • På tide å oppdatere?
Samisk hus i Oslo jubilerer
  • Grafikken
  • Jubileumsgrafikk
  • Misbruk av sameflagget

 

Norgga Sámiid Riikkasearvi
Norske Samers Riksforbund

Postboks 173 - 9521 KAUTOKEINO
Tlf.: +47 78 48 69 55 * Fax: +47 78 48 69 88 *
nsr(a)nsr.no
Mobil: +47 988 50 273 - Org.nr: 971 481 463

 

Layout: Heaika N. SKum
Webløsning:
Interkodex A/S