!!!!!!!! Dette er NSRs gamle nettside !!!!!!!!

!!! Den nye nettsiden finnes på nsr.no !!!

 RSS feed

Vállje sámegiela!

Utskriftsvennlig versjon Takker velgerne for tilliten
NSR har hatt en god fremgang i sametingsvalget, og har nå i det nye Sametinget 4 flere mandater enn i forrige periode. – Jeg er meget godt fornøyd med valgresultatet, sier Aili Keskitalo. Hun takker alle velgerne som har stemt på NSR. – Jeg vil også takke alle som har lagt stor innsats i NSRs valgkamp. Dere har gjort en kjempejobb, sier NSRs presidentkandidat Aili Keskitalo.

Publisert: 24.09.2005

NSRs nye sametingsgruppe består av 18 representanter. 16 innvalgte på NSR lister og 2 på NSR`s samarbeidslister med SáB. 12 av NSR-representantene er kvinner, og 6 er menn. Yngste NSR-representant er Susanne Amalie Andersen (20 år) fra Sør-Troms. Veteran Jarle Jonassen (55 år)  fra Sørsameområdet som har vært i Sametinget siden opprettelsen, er den eldst i gruppa.

 

Takker velgerne og organisasjonen

 

- Jeg takker alle de som har stemt på NSR, og med dette vist oss fortsatt tillit til å styre Sametinget til det beste for det samiske samfunn, sier en takknemlig Aili Keskitalo. – Vi håper at forhandlingene vil sikre NSR flertallet også i det nye Sametinget, sier Aili.

 

Aili Keskitalo ønsker også å fremheve den kjempeinnsatsen som er lagt ned i organisasjonen i forbindelsen med valgkampen. – Både våre listekandidater og andre har stått på for å oppnå dette valgresultatet, skryter Aili.

 

NSRs nye Sametingsgruppe

 

Gunn Britt Retter (Varanger), Jánoš Trosten (Tana), Synnøve Solbakken-Härkönen (Karasjok), Aili Keskitalo, Klemet Erland Hætta (Kautokeino), John Harald Skum (Alta), Tor Mikalsen (Nord-Troms), Randi A. Skum, Lene Hansen (Midt-Troms), Ann-Mari Thomassen, Susanne Amalie Andersen (Sør-Troms), Kjersti Myrnes Balto, Roger Pedersen (Nordre Nordland), Tone Finnesen, Miriam Paulsen (Midtre-Nordland), Jarle Jonassen (Sørsameområdet), Rita-Alise Porsanger, Kirsti Guvsam (Sør-Norge)  

Kommenter denne artikkelen    Tips en venn  Gå tilbake
NSR i media
Flertallet imot at Sametinget tar over reindriftsforvaltningen
Same eller ikke - hvem bestemmer?
Dyr i drift eller dyrebar?
– Reinspikka rasisme
– Ikke norske flaggets dag

 

Sist kommenterte artikler

20 års kamp for samiske stedsnavn i Skånland kommune
  • SAMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NSRs historie
  • Bokep Online Fardad
  • På tide å oppdatere?
Samisk hus i Oslo jubilerer
  • Grafikken
  • Jubileumsgrafikk
  • Misbruk av sameflagget

 

Norgga Sámiid Riikkasearvi
Norske Samers Riksforbund

Postboks 173 - 9521 KAUTOKEINO
Tlf.: +47 78 48 69 55 * Fax: +47 78 48 69 88 *
nsr(a)nsr.no
Mobil: +47 988 50 273 - Org.nr: 971 481 463

 

Layout: Heaika N. SKum
Webløsning:
Interkodex A/S